Betörték a ferencvárosi Fidesz-iroda ablakát

Betörték a ferencvárosi Fidesz-iroda ablakát

A ferencvárosi Fidesz-iroda betört ablaka (Fotó: Baranyi Krisztina Facebook-oldala)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Kővel törték be a ferencvárosi Fidesz-iroda ablakát – közölte kedden Baranyi Krisztina független polgármester.

Mélyen elítélek minden erőszakot, bűncselekményt, megengedhetetlen, hogy egy politikai párt irodáját megrongálják – írta Facebook-bejegyzésében.

Hozzátette: Akkor is elfogadhatatlan az ilyesmi, ha az elkövető egy végsőkig elkeseredett ember, aki remélte, hogy „nem hagyják az út szélén”, aki remélte, hogy „Orbán Viktor, aki szintén bérből és fizetésből él, segíti a hasonszőrűeket”. Sok honfitársunk van most hasonló egzisztenciális válsághelyzetben. Nagy szükségük lenne tisztességes munkanélküli ellátásra, méltányos feltételekre a munkaerőpiacra való visszatéréshez.

Mint a 444 megírta, kedd reggel 9 óra előtt egy ötven körüli férfi kővel törte be a Lónyay utca és a Bakáts utca sarkán lévő IX. kerületi Fidesz-iroda ablakát, majd a helyszínen leült, és megvárta a rendőröket. A férfi azt mondta, hogy elkeseredésében törte be az ablakot. Németországban dolgozott, de haza kellett térnie, mert édesanyja megbetegedett. Itthon ugyan kapott munkát, de kirúgták az állásából, és mivel külföldön élt, nem jogosult munkanélküli ellátásra.