Bige László: Márki-Zay az egyetlen, aki közel áll a szívemhez

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

„Márki-Zay az egyetlen, aki közel áll a szívemhez, mert ő nem egy pártot, egy csoportot, hanem az egész országot képviseli” – mondta Bige László a Hvg-nek adott, a lap csütörtöki számában megjelenő interjúban, melyből egy rövid kiajánlót közöltek már szerdán.

Hozzátette: „ez az ország soha nem volt még olyan megosztott, és soha nem volt olyan mély erkölcsi és morális válságban, mint ma.” Azt is elmondta, hogy hiába húzták rá a kormánysajtóban, soha nem támogatta sem Karácsony Gergelyt, sem Gyurcsány Ferencet, magát független, szabad gondolkodású embernek tartja, akinek véleménye van.

Arról is beszélt, hogy nem hajlandó kötelezővé tenni az oltást cégcsoportja dolgozóinál, hiszen „sátáni döntés ez, amellyel a kormány le akarja rázni magáról a felelősséget, mint kutya a bolhát”.

Azt is kijelentette, hogy sem eladni, sem bezárni nem akarja érdekeltségeit, miközben a hatalom szerinte tönkre akarja tenni, hogy olcsón megszerezze birodalmát.