Blikk: hívatlanul toppant be a szexpartira Szájer

Blikk: hívatlanul toppant be a szexpartira Szájer

Szájer József beszédet mond az Alaptörvény elfogadásának 5. évfordulós rendezvénysorozatához kapcsolódóan megtartott tudományos konferencián a Nemzeti Közszolgálati Egyetemen 2016. szeptember 16-án (Fotó: MTI/Mohai Balázs)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Egy fotósorozattal jelentkezett a Blikk, amely tudósításában az elhíresült szexparti szervezőjét, egy 29 éves doktori hallgatót is megszólaltatta. David Manzheley a bulvárlapnak arról számolt be, hogy Szájert nem hívták meg az orgiára, a házigazda saját bevallása szerint nem ismerte őt korábban, így nem tudta, hogy ő európai parlamenti képviselő.

– Eredetileg csak 10 vendéget hívott meg a korlátozások miatt, arra kérve a barátait, csak olyanok jöjjenek, akik már átestek a koronavírus-fertőzésen, hogy nagyobb biztonságban legyenek. Végül összesen huszonöten jelentek meg, mert sokan hozták a szexpartira a barátaikat is – olvasható a Blikk beszámolójában.

Manzheley a belga HLN hírcsatorna riporterének arról is beszélt, a rendőrség kopogtatás nélkül törte rájuk az ajtót. „Nagyon gorombán viselkedtek, sértegettek minket. Mégis hogyan tudtuk volna odaadni az igazolványainkat olyan gyorsan, amikor alsónadrág sem volt rajtunk?” – mondta a fiatalember. A házigazda azt nem takargatta, hogy a vendégek egy szexpartira jöttek, ugyanakkor tagadta, hogy drogot is fogyasztottak volna. A férfi szerint nem érdemel büntetést, amit tettek. A rendőrök egyébként visszaemlékezése szerint nem mutattak házkutatási parancsot.

A belga ügyészség szerint a szomszédok hívták ki a rendőröket múlt pénteken, mert a bulizók túl hangosan mulattak. Az ereszcsatornán leereszkedő, papírok nélkül menekülő Szájerre egy járókelő hívta fel a rendőrök figyelmét. A lemondását két nappal később, múlt vasárnap bejelentő magyar EP-képviselő hátizsákjában drogot találtak.

A politikus ezzel kapcsolatban azt közölte, hogy nem fogyasztott kábítószert és nem tudja kié a megtalált ecstasy. – Az nem az enyém, arról hogy ki és miképp helyezte el nincs tudomásom. A rendőrségnek erről nyilatkozatot tettem – írta, hozzátéve, hogy nem fogyasztott kábítószert, a rendőrségnek fel is ajánlotta, hogy készüljön hivatalos teszt, de ez nem történt meg.