Bochkor Gábor is koronavírusos

Bochkor Gábor is koronavírusos

Bochkor Gábor (Fotó: Retro Rádió)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

A Blikk információi szerint Bochkor Gábor rádiós műsorvezető is megfertőződött a Covid-19 betegségben, és enyhe tüneteket is produkál.

A tünetek kedden jelentkeztek nála, ami után gyorstesztet végeztek nála. Noha ennek eredménye negatív lett, később PCR-tesztet is csináltak (ami sokkal megbízhatóbban kimutatja a fertőzöttséget). Ez már pozitív eredményt hozott, tehát Bochkor megfertőződött az új típusú koronavírussal.

Saját bevallása szerint szag- és ízérzékelő képessége megmaradt, és csak enyhe hőemelkedéssel küzd, illetve izomfájdalmat érzékel.

A mai napon ismétlő válogatásokat adnak a műsorából, miközben tesztelik a rádióban dolgozó összes kollégáját. Csak akkor térhetnek vissza a rádió szerkesztőségébe, ha negatívnak bizonyulnak. Az ígéretek szerint hétfőre megteremtik annak technikai feltételeit, hogy Bochkor Gábor és Lovász László is otthonról készíthesse a műsort.

Címkék: bochkor gábor