Bocsánatot kért Lukácsi Katalintól a kormánypárti Pesti Tv riportere

Bocsánatot kért Lukácsi Katalintól a kormánypárti Pesti Tv riportere

Ferkó Dániel és Lukácsi Katalin (Képernyőfelvétel: Pesti TV)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

– Felhívott Ferkó Dániel, és bocsánatot kért a Pesti Riporterben bemutatott stílusa miatt. Örömmel elfogadtam. Őszintén, ez jobban meglepett, mint a nem mindennapi nyitó kérdése – erről írt közösségi oldalán Lukácsi Katalin, a Mindenki Magyarországa Mozgalom elnökségi tagja.

Lukácsi a napokban adott interjút a kormánypárti csatornának, amelyben Ferkó szó szerint az alábbit kérdezte meg tőle: „Kedves Katalin, milyen érzés Gyurcsány Ferenc hátsófeléből kilógni a főnökének és önnek is?”. Lukácsi már ekkor jelezte, ezt a stílust visszautasítja, szerinte ez a magát konzervatívnak nevező Pesti Tv-hez sem passzol. A riporter ekkor arra még úgy reagált: „nézze, az ön főnöke azok után, hogy leb*zizta a miniszterelnök fiát, meg vádaskodik folyamatosan, ne kérje számon ezt a stílust. Szerintem önöknek pont ehhez nincs joguk”. A beszélgetés a későbbiekben is feszült hangnemben folytatódott.

Lukácsi posztjában arról írt, olvasott sok kommentet, „sokan megdöbbentek, és sokan elismerték higgadtságomat. Sokan viszont úgy kifogásolták a riporter stílusát, hogy ők is minősíthetetlen stílusban jellemezték őt”. – 2022 tavaszától nemcsak az ellenzékkel összefogva, hanem a kormánypárti szavazókkal közösen építhetünk egy sikeres országot. Az a feladatunk, hogy a sok évtizedes széthúzás után egyesítsük a nemzetet. Nem egy kényszerbékében, műmosollyal, hanem az ország iránti őszinte elköteleződéstől vezetve – tette hozzá.

Lukácsi egy bejegyzéséhez fűzött kommentben azt is írta, Ferkó azt mondta, a bocsánatkérést keddi műsora végén is elismétli.