Boldog István a bírósági tárgyalása után arról posztolt, hogy dolgozni volt

Boldog István a bírósági tárgyalása után arról posztolt, hogy dolgozni volt

Boldog István egy friss újsággal 2021. június 30-án (Fotó: Boldog István Facebook-oldala)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Munka után szuper program és kikapcsolódás egy jó társasjáték itthon a családdal – ezt a Facebook-bejegyzést posztolta Boldog István fideszes parlamenti képviselő szerda kora délután egy frissen készült fotóval illusztrálva.

Tette mindezt alig néhány órával az után, hogy a Fővárosi Törvényszéken volt jelenése, ahol előkészületi üléssel elkezdődött a képviselő és nyolc társa ügyének tárgyalása.

Boldog Istvánt és Fehér Petra egykori fideszes megyei közgyűlési képviselőt hivatali vesztegetés elfogadásával vádolják. Konkrétabban azzal, hogy elintézték, hogy két ismerős vállalkozó cége végezhesse a Jász-Nagykun-Szolnok megyei választókerületben található Cserkeszőlőn a Terület- és településfejlesztési operatív program (TOP) beruházásait. Ennek fejében készpénz visszaosztását kérték a vállalkozóktól. Hat-hat év letöltendő börtönbüntetést ajánlott nekik az ügyészség, ha beismerik, hogy bűnszervezetet működtettek és kenőpénzt fogadtak el. Az ügyészség ajánlatával azonban nem éltek, ártatlannak mondták magukat. A vádlottak közül azonban többen beismerően, vagy részben beismerően nyilatkoztak a bírónak.

Tudósítónk beszámolója szerint Boldog István 11 óra körül távozott a törvényszékről.

A törvényszéki tárgyalásról nem emlékezett meg a Facebook-oldalán a képviselő.

Címkék: Boldog István