Boltba indult, majd eltűnt egy 12 éves fiú Budapesten

Boltba indult, majd eltűnt egy 12 éves fiú Budapesten

Fotó: Police.hu

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Eltűnt egy 12 éves fiú Budapesten hétfő este – közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság IX. kerületi Rendőrkapitánysága a Police.hu oldalon.

A rendőrségen édesanyja tett bejelentést, hogy a 12 éves Kótai Márk Marcell február 3-án 19 óra körül ferencvárosi lakásukból egy üzletbe elment vásárolni, azóta életjelet nem adott magáról. A rendőrök jelenleg is keresik a fiút. Kótai Márk Marcell körülbelül 150 centiméter magas, vékony testalkatú, rövid, barna hajú, aki eltűnésekor fehér cipőt, zöld melegítőt, valamint kék kabátot viselt.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság IX. kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a képen látható fiút felismeri, tartózkodási helyéről vagy eltűnésének körülményéről információval rendelkezik, névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöldszámán, a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikén.

Címkék: rendőrség, eltűnés