Borkai üzent a Facebookon

Borkai üzent a Facebookon

Borkai Zsolt (Fotó: Magyar Hang)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Kitartunk. Jóban, rosszban. – ezzel a felirattal osztott meg egy családi fotót a Facebookon az elmúlt napokban szexuális tartalmú felvételek miatt botrányba keveredett Borkai Zsolt. Győr fideszes polgármestere a képek tanúsága szerint Ákos koncertjén vett részt, onnan posztolta ki a képet családjáról.

Ennél többet azonban továbbra sem közölt. A városvezető péntek délután óta a sajtó számára elérhetetlen, lapunk is hiába próbálta többször is hívni telefonon.

Security Check Required

Vasárnap délelőtt közben újabb írást jelentetett meg a magát az ördög ügyvédjének nevező, a politikust egyelőre a névtelenségbe burkolózva súlyos ügyekkel vádoló szerző. Először csak olyan fotókat közölt, amelyeken Borkai Zsolt és Rákosfalvy Zoltán ügyvéd lenge öltözetű nők, vélhetően prostituáltak társaságában látható egy jachton. Ezt követte egy olyan kép, amely már a szexuális aktus közben készült, a legfrissebb bejegyzésében pedig erről már egy videót is közzétett. A továbbra is ismeretlen szerző már többször írt drogokról, illetve korrupcióról is, ezekről azonban egyelőre semmilyen bizonyítékkal nem állt elő.

Borkai

Zsolt a most kiposztolt családi fotón kívül eddig csak az ügy kirobbanásakor,

péntek délután szólalt meg, akkor is egy sok kérdést nyitva hagyó közleményben.

Mindössze annyit írt: „A személyemmel kapcsolatban megjelent hazugságokat az

ellenzéki kampánycirkusz részének tekintem, amellyel a győri ellenzék

alkalmatlanságáról akarják elterelni a figyelmet”.