Borostás fotóval tért vissza Orbán Viktor

Borostás fotóval tért vissza Orbán Viktor

Orbán Viktor a hivatalos Facbook-oldalán 2022. szeptember elsején közreadott fényképén (Forrás: Orbán Viktor/ Facebook)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

A szünetnek vége, üzente csütörtök délelőtt közzétett képén Orbán Viktor miniszterelnök, aki már közel egy hónapja szabadságon volt Horvátországban. A vakáció alatt több kép is nyilvánosságot látott róla, az egyiket Németh Zsolt posztolta ki. A fotókon a kormányfő a megszokottól eltérően egyre borostásabb volt, ritkán láthattuk eddig így, ennyire őszes szakállal a miniszterelnököt.

Arról 1996-ban is beszélt már Friderikusz Sándornak, hogy nyaranta, amikor nincs Parlament, szereti meghagyni a borostáját, viszont ha közszereplést vállal, akkor mindenképp megborotválkozik. Fiatalabb éveire is utalva azt mondta, hogy vagy szakáll, vagy borotváltság, de a köztes állapot közszerepléskor rossz benyomást kelt. Úgy tűnik, most mégsem borotválkozott még mindig meg Orbán Viktor, legalábbis a Nemzeti Sportot olvasós képen még így szerepel.

Korábban lapunk kereste Havasi Bertalant arról érdeklődve, mikor érkezhet haza szabadságáról a kormányfő. A miniszterelnök sajtófőnöke annyit válaszolt: „Orbán Viktor magánprogramjairól, szabadságáról nem tudok tájékoztatást adni. Amikor lesz a miniszterelnöknek hivatalos programja, arról be fogunk számolni.”

Egyébként csütörtökön derült ki az is, hogy jövő szombaton tarthatják a kötcsei pikniket.

Címkék: Orbán Viktor