Bruti az M1-en: Nem innen vagyok kitiltva, az a Rádiókabaré

Bruti az M1-en: Nem innen vagyok kitiltva, az a Rádiókabaré

Bruti az M1 műsorában. Forrás: kétfarkú kutya párt/Youtube

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Párjával beszélgetett telefonon az M1 választási műsorában Tóth Imre „Bruti” abban az öt percben, amit pártja bemutatására kapott. A humorista a Magyar Kétfarkú Kutya Párt szimpatizánsaként mutatkozott be, majd mindenki figyelmébe ajánlotta az MKKP honlapját, hogy aztán váratlanul telefonjához nyúljon. Az pedig hirtelen megcsörrent, a humorista pedig hosszas beszélgetésbe kezdett párjával.

„Mondjad, kicsim, gyorsan, mert adásban vagyunk, eljöttem a tévébe, tudod” – nyitott Bruti, majd hozzátette, hogy az M1-en van, ahova szoktak menni négyévente, „aha, rendszeresen. Figyelj, a kicsit is meg kell becsülni.” Kifejtette, vannak ott sokan, „rengetegen, mint az oroszok... Ukrajnában.” A humorista megjegyezte azt is, hogy nem innen van kitiltva, hanem a Rádiókabaréból, továbbá megnyugtatta párját, hogy nem csajozni jött.

„Nem tudom, mit vegyél, valami olcsót, tudod, most kevés a fellépés. Vegyél csirke far-hátat, az most ilyen olcsó, hatósági áras. Meg olajat. Nem kő! Étolaj, kicsim” – folytatta a humorista. Kérte a párját arra is, hogy tankoljon, már ha kap, de ha nem, akkor ne mondja, mert az most rémhírterjesztés, „mondd azt, hogy nem volt kedved tankolni, ennyi az egész.”

A végén fél perc maradt még a műsorból, ebben a humorista ismét a Kétfarkú Kutya Párt honlapját ajánlotta mindenki figyelmébe, és reményét fejezte ki, hogy négy év múlva folytathatják.