Budai Gyula: Karácsony Gergely egy „nyúlbéla”

Budai Gyula: Karácsony Gergely egy „nyúlbéla”

Budai Gyula (Fotó: Budai Gyula Facebook oldala)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

– Szerintem Karácsony Gergely volt miniszterelnök jelölt, egy gyáva nyúl, egyenesen egy „nyúlbéla”! – erről írt közösségi oldalán Budai Gyula, a kormánypártok volt elszámoltató biztosa, jelenlegi országgyűlési képviselő. 

Bejegyzését azzal folytatta: „ha nem lenne Karácsony »nyúlbéla«,nyilvánosságra hozná a Gyurcsány Ferenctől kapott zsaroló tartalmú sms-t!
Gyurcsány Ferenc is ezt kérte tőle!”. – Sőt, ha Karácsony nem lenne „nyúlbéla”, a rendőrségig meg sem állna, és már régen feljelentette volna Gyurcsány Ferencet, mert a zsarolás bűncselekmény! De mivel Karácsony Gergely egy „nyúlbéla”, sem a zsaroló sms-t nem hozza nyilvánosságra, sem a rendőrségre nem megy el feljelentést tenni! Ez jellemzi ma a baloldali összefogást, zsarolás, fenyegetőzés, egymás lejáratása! Sok sikert! – írta a politikus.

Karácsony Gergely egy szerdai háttérbeszélgetésen a Magyar Hang kérdésére mondta: „Hosszú azoknak a politikusnak a listája, akik megpróbáltak megzsarolni, rajta van Gyurcsány Ferenc is”. Erre a DK elnöke úgy reagált, Karácsony hozza nyilvánosságra ezeket az sms-eket, ám a főpolgármester úgy nyilatkozott a Klubrádiónak: „Fenntartva amit mondtam, és azt, hogy ezek az üzenetek talán egyszer majd napvilágot látnak, én most kiszállnék ebből az eszkalálódó konfliktusból”.