Budai Gyula szerint Jakab Péter egy „nagypofájú fajankó”, míg Kocsis Máté „büdös bunkót” emleget

Budai Gyula szerint Jakab Péter egy „nagypofájú fajankó”, míg Kocsis Máté „büdös bunkót” emleget

Bíró László (b.) és Jakab Péter. Forrás: Jakab Péter Facebook-oldala.

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

– Utoljára talán a kommunizmus alatt ültek akkora büdös bunkók a parlamentben, mint Jakab Péter – erről írt a közösségi oldalára Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője Jakab Péter Jobbik-elnök vasárnap esti sajtótájékoztatóját követően, ami Kocsis szerint „elképesztő” volt. Jakab azt követően nyilatkozott, hogy a vasárnapi borsodi időközi választáson a fideszes Koncz Zsófia nyert közel 50,9 százalékkal, míg a jobbikos Bíró László csak 45,9 százalékot ért el.

https://www.facebook.com/kocsismate/photos/a.193575723240/10158143115453241

Jakab többek közt arról beszélt a választás kapcsán, a Fidesznél, „retteghetnek mire leszünk képesek másfél év múlva 2022-ben”.
– Ezt a rezsimet meg fogjuk buktatni ha így, ha úgy, 2022-ben a rezsim és a rezsim kiszolgálói menni fognak a levesbe, vagy ki hova való” – mondta. Később a kormánypárti szavazókat minősítve arról beszélt: „a mi szavazóink hitből és lelkesedésből mentek szavazni, a fideszes szavazók pedig mondjuk úgy, hogy ha krumplira volt szükségük, akkor tudták, hogy hova kell menni”, „krumplikirály van Magyarországon, az a helyzet”.

Jakab szavait a fideszes Budai Gyula sem hagyta kommentár nélkül, aki szerint „Jakab Péternek elgurult a gyógyszere”. – Ennek a Péter gyereknek tutira elmentek otthonról, persze soha nem volt százas a Jobbik elnöke, de most még az átlagnál is hülyébb, és ez a nyilatkozata a tehetetlenség és a düh keveredésének furcsa egyvelege volt. Ez a Jakab Peti egy igazi gyökér! – fejtette ki a magát polgári konzervatívnak valló kormánypárt képviselője. Szerinte egyébként Jakab nyilvánosan megfenyegette a Fidesz szavazóit, politikusait és szimpatizánsait.

– Na Petya, én GRATULÁLOK KONCZ ZSÓFIÁNAK, veled meg holnap tali az Országgyűlésben, ha be mered dugni a képed, te nagypofájú fajankó! Szerintem holnap te nem leszel ott!! Jobb is! – zárta sorait. Hétfőn a parlament egyébként 11 órakor kezdődik, bejön-e Budai jóslata, és Jakab kihagyja-e a parlamentet.

https://www.facebook.com/dr.budai.gyula/posts/177105510578234

Budai egyébként nemrég arról is értkezett, hogy Karácsony Gergely és Fekete-Győr András biztosan a Fradi ellen szurkoltak a Bajnokok Ligájának főtáblájára jutásáért vívott meccsen. Ezt később maguk az érintettek cáfolták a Magyar Hang kérdésére.