Budai Gyula szerint Karácsony és Fekete-Győr biztosan a Fradi ellen drukkoltak

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

– Abban is biztos vagyok – és nagy tétben fogadok bárkivel –, hogy FEGYŐR elvtárs és kamu” Karácsony Főpolgármester a norvég Moldenak szorított, mert ők nem szeretik ha Magyarország sikeres! – erről elmélkedett szerdán a fideszes Budai Gyula volt elszámoltatási kormánybiztos, jelenleg a külső piacok fejlesztéséért koordinálásáért felelős miniszteri biztos. Mint Facebook-oldalán írta a kedd esti Fradi-Molde összecsapás kapcsán, „a baloldali, liberális médiumok fanyalogva, vagy alig írnak a Fradi történelmi sikeréről, hogy 25 év után újra bejutott a Bajnokok Ligája elit körébe”! Vagyis szerinte „savanyú a szőlő”.

– Bezzeg a magyargyűlölő EU Bizottsági alelnökről, Jourova „asszonyról” és általa elmondott, minden magyart sértő kijelentésétől reggeltől estig tudósítanak. Nincs is ebben semmi meglepő, hiszen a Ferencváros labdarúgó csapatának sikere, Magyarország sikere, és ezek a libernyák médiumok és médiamunkások nem szeretik, ha Magyarország sikeres! – tette hozzá. Végül arról értekezett, csütörtökön mindenki, „kivéve a focigyűlölő és stadionfóbiás baloldalt”, a Videoton sikerért fog drukkolni. Csütörtökön ugyanis a VIdeoton a Stade de Reims ellen játszik az UEFA Európa Liga harmadik selejtezőkörében.

Hogy Karácsony Gergely főpolgármester és Fekete-Győr András Momentum-elnök kinek drukkoltak, arról megkérdezte őket a Magyar Hang, amint válaszolnak, frissítjük cikkünket.