Buszbaleset az M7-esen: meghalt a baleset egyik súlyos sérültje

Buszbaleset az M7-esen: meghalt a baleset egyik súlyos sérültje

Elvontatják a hajnalban árokba hajtott autóbuszt az M7-es autópálya mellett Szabadbattyán közelében 2021. augusztus 15-én (Fotó: MTI/Vasvári Tamás)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Meghalt a szabadbattyáni buszbaleset egyik súlyos sérültje – közölte Facebook-oldalán hétfőn Székesfehérvár polgármestere. Cser-Palkovics András együttérzését kifejezve azt írta: Székesfehérvár polgára, az egyik önkormányzati vállalat munkatársa, aki súlyosan megsérült a szabadbattyáni buszbalesetben, vasárnap este egyhetes küzdelem után meghalt.

Az MTI által is idézett városvezető hozzátette: az önkormányzat és a vállalat minden lehetősége szerinti segítséget igyekszik megadni a hozzátartozóknak.

Az M7-es autópálya 70-es kilométerénél, a Budapest felé vezető oldalon augusztus 15-én hajnalban egy busz letért az útról, átszakította a szalagkorlátot, majd egy felüljáró pillérének ütközött.

A buszon 56-an utaztak, nyolcan a helyszínen meghaltak, nyolcan súlyosan, negyvenen könnyebben megsérültek. A sérülteket a mentők Siófokra, Veszprémbe, Székesfehérvárra és Budapestre vitték kórházba. A székesfehérvári polgármester által hétfőn bejelentett elhunyttal kilencre emelkedett a baleset áldozatainak száma.

Címkék: baleset, M7, buszbaleset