Buszokkal takarják Orbán Viktor évértékelőjének helyszínét

Buszokkal takarják Orbán Viktor évértékelőjének helyszínét

Orbán Viktor miniszterelnök hagyományos évértékelő beszéde után a Várkert Bazárban 2019. február 10-én (Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Tavaly még fekete lepellel bevont kordonokkal, ezúttal pedig buszokkal takarják a Várkert Bazár épületét, ahol délután három órától Orbán Viktor miniszterelnök tartja meg évértékelő beszédét – írja a Hvg.hu A portál kiemelte azt is, hogy így elég jól el lehet titkolni, kik érkeznek a kormányfő előadására.

A sajtóregisztráció már elkezdődött, a Magyar Hangot azonban nem hívták meg az eseményre. A televíziós közvetítésnek köszönhetően azonban így is percről-percre tudósítunk majd arról, miről beszél Orbán Viktor.

Azt már korábban megírtuk, hogy habár tüntetést is szerveztek volna az évértékelő helyszínére, végül lemondták. Szabó Gábor „Tuareg” elmondása szerint azért született a döntés, mert nem volt elég nagyszámú érdeklődő ahhoz, hogy egy valóban „mozgósító erejű” demonstrációt tartsanak.