CPAC-konferencia: Történelmi csatát vizionálva üzent Donald Trump a magyaroknak

CPAC-konferencia: Történelmi csatát vizionálva üzent Donald Trump a magyaroknak

Donald Trump volt amerikai elnök videóüzenete a CPAC Magyarország kétnapos konzervatív konferencia második napján a Bálna Budapestben 2023. május 5-én. (MTI/Illyés Tibor)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

A konzervatívok történelmi csatát vívnak marxista globalistákkal és a kommunistákkal az egész világon, „olyan barbárokkal szemben, akik le akarják rombolni a szabadságunkat és a hagyományainkat” – mondta Donald Trump volt amerikai elnök a CPAC Magyarország konferencia pénteki budapesti zárónapjának megnyitóján sugárzott videoüzenetében.

Az MTI beszámolója szerint Trump hangsúlyozta, hogy a nyugati civilizáció komoly bajban van, Európában és Amerikában is „össze kell fogni, hogy megvédjük határainkat, zsidó-keresztény értékeinket, identitásunkat és életmódunkat”. A volt amerikai elnök üzenetében kiemelte azt is, hogy négyéves hivatali ideje alatt megtisztelő volt számára mélyíteni az Egyesült Államok és Magyarország közötti „különleges barátságot”. A beszédben Donald Trump azt is állította, hogy Orbán Viktor nagyszerű ember, nagyszerű vezető.

A teljes videóüzenet Orbán Viktor Facebook-odalán is megtekinthető: