Csak úgy záporoznak a rendőrségi feljelentések Gődényék tüntetése után

Csak úgy záporoznak a rendőrségi feljelentések Gődényék tüntetése után

A korlátozások ellen tüntettek a vírustagadó Gődény György hívei 2021. március 20-án délelőtt Budapesten (Forrás: Gődény György Facebook-oldala)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

A járványügyi korlátozások ellen újabb tüntetésre hívta szombat reggel az embereket a vírusszkeptikus Gődény György,. Dél körül elindultak a Hősök tere felé a tüntetők, de a rendőrök az Andrássy úton feltartóztatták és igazoltatták őket, miután többeken nem volt maszk sem. A Metropol értesülése szerint a demonstráció alatt össszeesett egy ember, akit a mentők szállítottak el kórházba, s akiről kiderült, hogy koronavírusos.

Mostanra a rendőrség honlapján megjelent a szombati jogellenes csoportosulások „mérlege”. Jogellenes gyűlésen való részvétel miatt 98, tiltott csoportosulás miatt 216, a maszkhasználat szabályainak megsértése miatt 22, igazolás megtagadása miatt 6, több szabálysértés egyidejű elkövetése miatt pedig 19 emberrel szemben tettek szabálysértési feljelentést a rendőrök. Jogellenes gyűlés szervezése, illetve tartása miatt 3 fővel szemben indult közigazgatási eljárás – írta a police.hu.