Csalódott a Fideszben a Facebook ismert kormány- és oroszpárti álhíroldala

Csalódott a Fideszben a Facebook ismert kormány- és oroszpárti álhíroldala

Forrás: Facebook

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Ez már a vég kezdete. A Számok – a baloldali álhírek ellenszere című, gyakorlatilag kizárólag manipulatív kormánypropagandát (és persze orosz hazugságokat) terjesztő, 106 503 követővel büszkélkedő álhíroldal csalódott a Fideszben a rezsicsökkentés megnyirbálása miatt.

Az oldal névtelenség mögé rejtőző szerzője kitett egy bejegyzést, amiben elkeseredettségének ad hangot amiatt, hogy a Fidesz nem védi meg a rezsicsökkentést. Úgy érzi, hogy „félig” átverte őket a Fidesz, mivel az intézkedés nagyjából 50 ezer forintot vesz el a családjuktól.

Locsolni kell ugyanis a veteményest, amihez áram kell, így magas a villanyszámlájuk, a átlagfogyasztás feletti részért viszont mostantól piaci árat kell fizetni.

Elnézést kérnek, amiért ez alkalommal nem tudják védelmükbe venni sem a rezsicsökkentés csökkentését, sem a KATA módosítását. „Választás előtt kaviár volt homárral, utána jött a fekete leves” – adnak hangot szomorúságuknak, amiért szembe jött nekik a valóság.

Ha gyűjtést indítanak saját megsegítésükre, természetesen azonnal beszámolunk róla. A bejegyzést sajnos nem lehet kommentelni, de már több mint háromszázan nyomtak rá röhögő szmájlit.