„Csillogó szemmel” várták és verssel köszöntötték Dézsi Csaba Andrást a győri elsősök

„Csillogó szemmel” várták és verssel köszöntötték Dézsi Csaba Andrást a győri elsősök

Dézsi Csaba András az elsősök közt (Fotó: Dézsi Csaba András / Facebook)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Kedden Dézsi köszöntette Borkait, szerdán a kisdiákok köszöntötték a győri polgármestert.

– Az Arany János Általános Iskola két tanítási nyelvű osztályának legapróbb tagjai nagy örömmel várták az első napot és a polgármestert is – ez a mondat is szerepel a Győrplusz tudósításában. A portál abból az apropóból írta le a fenti mondatot, hogy a város fideszes polgármestere meglátogatta az első tanítási napon a tanintézmény elsőseit. A településvezetőt a városházához igen lojális, önkormányzati lap „különleges vendégnek”  írja le, de érdemes egyben elolvasni a cikk két indító bekezdését:

„Csillogó szemmel ültek az iskolapadban az 1.D osztály tanulói szerda reggel. Nemcsak az első nap izgalma miatt, hanem mert különleges vendég érkezett hozzájuk. A város polgármesterét, dr. Dézsi Csaba Andrást várták, aki bemutatta nekik az iskolakezdő pakk tartalmát. A legkisebbek egy verssel köszöntötték a város első emberét, majd jöhetett az izgalmas bontogatás. A kicsik elsőként egy gyöngybetűkkel írt üzenetre is figyelmesek lehettek, bár ezt többségük még nem tudta elolvasni, a polgármester igyekezett olyan betűket rajzolni, ahogy azt régebben ő is megtanulta az iskolában.”

Dézsi egyébként a szexbotrányba belebukott fideszes Borkai Zsoltot váltotta a polgármesteri székben, ahova egy időközi választást követően ült be. A győri polgármester ugyanakkor nem feledkezett meg bukott elődjéről, kedden felköszöntötte Borkait születésnapja alkalmából a nyilvánosság előtt.