Czeglédy figyelmezteti a DK-sokat: „a szerencselovagnak” megugrott a támogatottsága

Czeglédy figyelmezteti a DK-sokat: „a szerencselovagnak” megugrott a támogatottsága

Czeglédy Csaba és Dobrev Klára (Fotó: Czeglédy Csaba / Facebook)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

– Kérek mindenkit, aki Dobrev Klárát szeretné miniszterelnök-jelöltnek, jöjjön el szavazni! – erről írt közösségi oldalán a DK-s Czeglédy Csaba, aki Vas megyei 1. sz. országgyűlési választókerületében aratott győzelmet az előválasztáson. Mint felhívta a figyelmet: „az ügyeletes szerencselovagnak hirtelen megugrott a támogatottsága, főleg Budapesten. Nem egyértelmű emiatt sem, ki nyeri az előválasztást”.

– Dobrev Klára bár nyugodt és kényelmes életet élhetne, mégis arra vállalkozott, hogy elzavarja Orbánt és bandáját, és kiszabadítja hazánkat a Fidesz fogságából. Azt persze már megszoktuk, hogy a Fidesz mindenkivel kapcsolatban gyurcsányozik, azt viszont nehéz elfogadni, hogy magukat messiásnak gondoló szerencselovagok is a Fidesz narratíváját harsogják szakadatlan. A szavazás egyrészt Dobrev Kláráról és nem Gyurcsány Ferencről szól, másrészt csak azért, mert pár ezer baloldali, liberális Gyurcsány-fóbiás értelmiségi hangosan azt szajkózza, hogy Dobrev Klárával nem lehet Orbánt leváltani, ne dőljünk be nekik. Csak azért mert hangosak, attól még nincsen igazuk – fejtegette.