Deutsch Tamás szerint az új Index „pusztító”

Deutsch Tamás szerint az új Index „pusztító”

Deutsch Tamás sajtótájékoztatója a makkabi játékokról (Fotó: EMG2019)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Az Indexszel kapcsolatos bejegyzést tett közzé közösségi oldalán a Fidesz európai parlamenti képviselője, Deutsch Tamás. A szabadszájú bejegyzéseiről ismert egykori ifjúsági miniszter azzal a jelzővel minősítette a nemrég kormányközelbe került portált, hogy „pusztító”.

Sőt: a politikus a bejegyzés következő mondatában a kirúgott főszerkesztő, Dull Szabolcs visszahelyezését követeli. „Come back Dull” (kb.: Gyere vissza, Dull.) – írta bejegyzésében az EP-képviselő.

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=3595680493798393&id=100000694338124

Megvádolt jobbikos képviselő: „Deutsch kokainozására, és nem a zsidóságára utaltam" - Videóval | Magyar Hang

Antiszemitizmussal vádolták keddi parlamenti bekiabálása kapcsán Nunkovics Tibor képviselőt, aki azt mondta lapunknak, nem mondott olyat, amit később felróttak neki. Állításait az LMP frakcióvezetője is megerősítette lapunknak.

Természetesen a nyúlfarknyi poszt végén nem maradhatott el a szokásos szó sem, amellyel Deutsch Tamás rendszerint a facebookos megszólalásait zárja: „ennyi”.

A Magyar Hang kereste Deutsch Tamást, hogy megtudjuk, pontosan hogyan értette szavait, de jelezte: éppen Brüsszelben van az EP ülésén, így sajnos nem ér rá. Facebookozni mindenestre ráért a képviselő, Deutsch később egy bejegyzéséhez fűzött hozzászólásban azt írta, „viccet/tréfát/bon mot nem magyarázunk”, vagyis feltehetően mégsem hiányolja ténylegesen a régi Index stábját, viszont saját maga nyilvánítja bonmot-nak a saját posztját.