Deutsch Tamás szerint Jakab Péter egyetlen nyári olvasmánya a Tesco akcióiról szóló reklámújság

Deutsch Tamás szerint Jakab Péter egyetlen nyári olvasmánya a Tesco akcióiról szóló reklámújság

Deutsch Tamás az Országgyűlés plenáris ülésén 2021 május 19-én (Fotó: MTI / Balogh Zoltán)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

– Sikerült megszerezni Jakab Péter egyetlen nyári olvasmányának fotóját. Ez pedig nem más, mint az Akciós TESCO Újság (sic!) – erről írt közösségi oldalán Deutsch Tamás, a Fidesz EP-képviselője azt követően, hogy a Jobbik elnöke Orbán Viktor börtönbe jutásáról írt a kormányfő egy posztja alatt. A miniszterelnök ugyanis nyári olvasmányokat ajánlott Facebook-oldalán csütörtökön, Jakab pedig az alábbit kommentelte ehhez: „Majd a börtönben lesz időd olvasgatni. Addig is ajánlom a Bibliát”.

Emiatt szólt be Deutsch Jakabnak, ugyanis azzal is igyekezett őt kifigurázni, hogy azt írta: „A nevük elhallgatását kérő jobbikosok szerint Jakab falta az olvasnivalót: vékony papír, hatalmas fotók, kevés szöveg és óriási tubusos Piros Arany leértékelés. Kell ennél több egy talpig miniszterelnök-jelöltnek? Úgy tűnik, Péter minden tekintetben feltöltekezett a kemény őszre. Ennyi″.