Dobrev Klára országjárásra indul

Dobrev Klára országjárásra indul

Dobrev Klára a budapesti Teleki téren 2021. június 2-án (Fotó: Dobrev Klára Facebook-oldala)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Dobrev Klára, a Demokratikus Koalíció miniszterelnök-jelöltje sajtótájékoztatón számolt be arról, hogy országjárásra indul, mely az előválasztás végéig fog tartani – közölte a pártja. Az országjárás első helyszínén, a VIII. kerületben Manhalter Dániellel, a DK józsefvárosi országgyűlési képviselőjelöltjével közösen tartott utcafórumon Dobrev Klára úgy fogalmazott: egy éve várja az ország, hogy túljussunk a járványon és újra lehessen személyesen is találkozni.

„Számomra mindig is ez volt a politika legszebb része. Amikor nem közleményekben, Facebook-posztokban és különböző online módokon kommunikálhatok az emberekkel, hanem személyesen is találkozhatok velük, meghallgathatom őket és megbeszélhetjük a közös dolgainkat. Annak, aki az embereket akarja képviselni, ez a kötelessége, mert politikát nem csak az emberekért, hanem az emberekkel éri meg csinálni” – hangsúlyozta a DK miniszterelnök-jelöltje. 

Dobrev Klára elmondta: csak június 22-ig már 20 helyszín van a naptárjában, de az előválasztás végéig összesen több mint 100 helyre fog eljutni. „Bárhova megyek, el fogom mondani, hogy vissza tudjuk venni a hazánkat a fideszes kevesektől, hogy az ország újra a tisztességes sokakról; rólunk, magyarokról szóljon. Ezeken a kitelepüléseken fogok találkozni a csapatom, a TeamDobrev tagjaival is, akikkel ez a változás elkezdődik” – tette hozzá.