Dobrev Klára videón mutatta be angoltudását

Dobrev Klára videón mutatta be angoltudását

Dobrev Klára és Karácsony Gergely (Fotó: Karácsony Gergely Instagram-oldala)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Élesedik a miniszterelnök-jelöltek közötti verseny.

Néhány nappal azután, hogy Karácsony Gergelynek, a Párbeszéd és az MSZP miniszterelnök-jelöltjének magyarázkodnia kellett hiányos angoltudása miatt, szövetségese, egyben riválisa az összellenzéki miniszterelnök-jelölti címért, a DK-s Dobrev Klára angol nyelven tartott sajtótájékoztatójáról osztott meg egy videót a Facebook-oldalán.

A Demokratikus Koalíció miniszterelnök-jelöltje azt fejtegette a külföldi újságíróknak tartott online eseményen, mit jelent számára az, hogy egy ország versenyképes.

– Az elmúlt évek legsikeresebb európai országai azok voltak, amelyek az emberi tőkéjüket, az emberi erőforrásaikat helyesen használták fel. A sikeres országok azok, ahol az emberek egészségesek, ahol az emberek képzettek, rendelkeznek XXI. századi tudással, és ahol az embereknek nem kell a mindennapi élet küzdelmei miatt aggódni. Tehát: egészség, oktatás és szociálpolitika. Ezek azok, amelyek Magyarországot egy jobb hellyé teszik majd – fogalmazott Dobrev Klára, angolul.