Dömötör Csaba: A tüntetés az oltás ünnepe volt

Dömötör Csaba: A tüntetés az oltás ünnepe volt

Dömötör Csaba (Fotó: Dömötör Csaba Facebook-oldala)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

– A kormány ellen indulatosan felszólalók aligha értenek velem egyet, de a (...) tüntetés az oltás ünnepe volt – erről írt még szombaton, a Fudan elleni tüntetés napján közösségi oldalán Dömötör Csaba, a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára.

Szerinte a tüntetés „annak dönthetetlen bizonyítéka, hogy leküzdöttük a harmadik hullámot, ezért szabad a tánc, szabad a gyülekezés, szabad a tünti, újra zöld utat kap az élet”. – A teljes képhez az is hozzátartozik, hogy Európa több országában nemcsak, hogy tüntetni nem lehet, hanem mind a mai napig kijárási tilalmak vannak érvényben, na meg külterületi maszkhordási kötelezettség – írta hozzátéve, úgy véli, ha a tüntetésen felszólalók javaslatai alapján szervezték volna az oltásokat, akkor szombaton nem lehetett volna tüntetést tartani, „legfeljebb személytelenül, online”. A politikus továbbá köszönetet mondott mindenkinek, „aki az oltások megszervezésével és az oltási programban való részvételével segítette a küzdelmet”.

Arról, hogy hogyan is zajlott a szombati tüntetés, itt olvasható a Magyar Hang tudósítása.