Donáth Anna: A következő időszakban elcsendesedem a közéletben

Donáth Anna: A következő időszakban elcsendesedem a közéletben

Donáth Anna a Momentum elnöke (Fotó: Magyar Hang/Végh László)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

– Napokon belül megszületik a gyermekem, így napjaimat egy időre a politika helyett családom és az anyai teendők fogják kitölteni. Számomra nagyon fontos, hogy most minden figyelmem a családomé, gyermekemé legyen, így a következő időszakban elcsendesedem a közéletben – jelezte közösségi oldalán Donáth Anna, a Momentum EP-képviselője, volt elnöke pénteken.

Hozzátette: „De fontos tudnotok, mindannyiótoknak, akik válaszokra vártok, akik reménykedtek, és azoknak is, akik már a reményt is elveszítették: visszatérek a politikába, mert fontos feladatunk van. Újjá kell szerveznünk a választási vereség óta széttöredezett és meggyengült ellenzéket. Kormányzóképes erővé kell formálódnunk, miközben megújulunk szellemileg és szervezetileg is. Visszatérésem után minden erőmmel azon fogok dolgozni, hogy befejezzük a megkezdett a munkát. Mert erős és alternatívát nyújtó ellenzék nélkül soha nem lesz kormányváltás”.

Címkék: Momentum, Donáth Anna