Döntöttek a Klubrádió pályázatáról, de még nem tudni, mi az eredmény

Döntöttek a Klubrádió pályázatáról, de még nem tudni, mi az eredmény

Klubrádió – 92,9 MHz (Forrás: Klubrádió Facebook-oldala)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

A Klubrádió által eddig használt 92,9 MHz-es frekvenciapályázat lezárása is szerepelt a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) mai ülésének napirendi pontjai között. Ennek alapján jó eséllyel döntés született arról, hogy visszatérhet-e a frekvenciára a sugárzását ott február 14-én befejező rádióadó. A Média1.hu hírportál spekulációja szerint a lezárás megfogalmazás – az eddigi gyakorlat alapján – vagy a pályázat eredménytelennek nyilvánítását jelenti, vagy azt, hogy győztesek hirdetik ki a Klubrádiót.

Mivel az NMHH egyelőre nem tette közzé szokásos ülés utáni hírlevelét, nem tudni, hogy milyen döntés született. A portál ezért megpróbálta megtudakolni a médiahatóságtól a döntést, de nem közölték velük arra hivatkozva, hogy előbb az érintettet kell értesíteni hivatalosan a döntésről. Értesítést egyelőre a Klubrádió sem kapott a döntésről.

A Klubrádió egyedül van versenyben a frekvenciáért, mivel a másik két pályázót a Médiatanács kizárta a pályázatból.