Egészségügyi okokra hivatkozva visszalépett az előválasztás egyik nyertese

Egészségügyi okokra hivatkozva visszalépett az előválasztás egyik nyertese

Horváth Roland Károly (Fotó: Horváth Roland Károly / Facebook)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Visszalépett az előválasztáson győztes Horváth Roland Károly a képviselő-jelöltségtől Bács-Kiskun megye 5-ös számú választókerületében – derül ki a Demokratikus Koalíció közleményéből. Mint írták, Horváth Roland Károly egészségügyi okokkal magyarázta a döntését. A párt bejelentette az új jelöltet is: Molnár László lesz a választókerületben az ellenzéki kihívó.

Tudatták azt is, hogy mivel a választási kampány miatt újabb előválasztás megrendezésére már nincs idő, a szövetségre lépett ellenzéki pártok úgy döntöttek, hogy egy „helyben ismert és a térségben már polgármesterként is bizonyított DK-s politikust” indítanak a körzetben.

Ez azt jelenti, Molnár nem indult az előválasztáson egyáltalán, Horváth ellenfelei a választókerületben az LMP támogatta, független Kovács Erika volt, illetve a Momentum, Párbeszéd és MSZP támogatta Papp Dénes.