Egy decsi politikus szerint meg akarták gyilkolni

Egy decsi politikus szerint meg akarták gyilkolni

A fotó illusztráció Forrás: Pixabay/Angelsover

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

– A nyugodt kampánynak vége. Most jövök a rendőrségről! Az éjjel az autóm bal első kerekének négy csavarját kivették, az ötödiket meglazították. Reggel szokás szerint beültem a kisfiammal, és indultunk Szekszárdra a suliba. Hatalmas szerencsénk volt, mert az első gyanús zajra felfigyeltem, és lassítottam. Megúsztuk! – ezt írta ki a Facebook-oldalára Papp Csaba, az Együtt Decsért önkormányzati képviselője.

Security Check Required

null

A politikus, aki egyben a helyi patikus Decsen, megírta, begurult a város első szervizébe, azt hitte, hogy szétesett valami a futóműben. Otthagyta az autót, majd egy óra múlva hívták a szervizből azzal, hogy semmi baj nincs, csak kivették a csavarokat. Papp Csaba hozzátette, a rendőrség már nyomoz, szerinte hétfő este 10 és kedd reggel 7 óra között történt bűncselekmény.

Papp egyébként ezzel a mikrobusszal szállítja a sakkcsapatában játszó gyerekeket, gyakran hetet nyolcat, keddenként is. Telefonon értük el a politikust, aki függetlenként, az Élhetőbb Decsért Egyesület tagjaként a fideszes polgármesterjelöltet támogatja az októberi választáson. Kérdésünkre válaszolva elmondta, nem tudja elképzelni, hogy valamelyik polgármesterjelölt közül valaki rendelte volna el a gyilkossági kísérletet. Szerinte inkább az képzelhető el, hogy miközben valamelyik politikai ellenfele őt szidalmazta, egy alkohol vagy drog hatása alatt álló személy annyira bedühödött, hogy megkísérelte megölni őt.

Papp Csaba 300 ezer forintot ajánlott fel a nyomravezetőnek. Kerestük a rendőrséget az üggyel kapcsolatos kérdéseinket, amint válaszolnak, frissítjük cikkünket.

FRISS: Cikkünk megjelenését követően érkezett meg a rendőrség válasza. Mint írják: „Megkeresésükkel kapcsolatban az alábbiakról tájékoztatom: Egy decsi lakos tett feljelentést 2019. szeptember 24-én a Szekszárdi Rendőrkapitányságon ismeretlen tettessel szemben. A feljelentés alapján a Szekszárdi Rendőrkapitányságon büntetőeljárást rendeltek el – közlekedés biztonsága elleni bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt – az eset körülményeinek tisztázása érdekében.”