Egy kecskét lefejező férfit vettek őrizetbe

Egy kecskét lefejező férfit vettek őrizetbe

Fotó: Police.hu

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Állatkínzás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt vettek őrizetbe a rendőrök egy 28 éves kaposvári férfit, aki lemészárolt egy kecskét – közölte a Somogy Megyei Rendőr-főkapitánysága Police.hu honlapon vasárnap este.

A rendelkezésre álló adatok alapján november 11-én hajnalban az akkor még ismeretlen tettes engedély nélkül bement egy kaposvári egyesület telephelyére, ahol lemészárolt egy kecskét. A férfi levágta az állat fejét, majd azt magához vette és elmenekült a helyszínről. A rendőrök a bejelentést követően haladéktalanul megkezdték az adatgyűjtést és a tanúkutatást, amelynek eredményeként azonosították a feltételezett elkövetőt.

A készenléti rendőrök november 15-én fogták el az addig bujkáló 28 éves helyi lakost, majd előállították a Kaposvári Rendőrkapitányságra. A nyomozók a férfit – bűnügyi őrizetbe vétele mellett – állatkínzás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki.

Címkék: állatkínzás