Egy napja helyezték forgalomba, kedden már le is állt a tram-train egy szakaszon

Egy napja helyezték forgalomba, kedden már le is állt a tram-train egy szakaszon

Utasokat szállító tram-train hódmezővásárhelyen 2021. november 29-én. Ezen a napon indult a Hódmezővásárhely-Szeged tram-train (villamosvasút), az utasok április közepéig ingyen utazhatnak a két város között. A tram-trainnel a két város központja 35 perc távolságra kerül egymástól, az utasok a lakásukhoz legközelebbi megállóban, villamosmegállóban felszállva eljuthatnak a másik város központjába (Fotó: MTI/Rosta Tibor)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

– A tram-train járatok Hódmezővásárhely vasútállomás és Rókus vasútállomás között közlekednek járműmeghibásodás miatt és a menetrend betartása érdekében – jelentette be a MÁVINFORM közösségi oldal.

Mint kifejtették, a Rókus vasútállomás és Szeged vasútállomások között a Szegedi Közlekedési Társaság saját járművel pótolja a tram-train járatokat. Rókus vasútállomáson egy villamos várja a tovább utazókat.

A Hódmezővásárhely és Szeged között közlekedő tram-traint egyébként hétfőn adta át Palkovics László innovációs miniszter és Lázár János, a térség kormánypárti országgyűlési képviselője.

Címkék: tram-train