Egykori sofőrjét támogatja Lázár János a mártélyi polgármester-választáson

Egykori sofőrjét támogatja Lázár János a mártélyi polgármester-választáson

Lázár János (j) és Ambrus István (b) (Fotó: Lázár János Facebook-oldala)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Egykori sofőrjét támogatja Lázár János a mártélyi polgármester-választáson – írja a Hódpress. Az országgyűlési képviselő egy Facebook-posztban így fogalmazott: régi munkatárs új szerepben. Ezzel jelentette be, hogy ő Ambrus Istvánt támogatja az augusztus 7-i időközi önkormányzati választáson.

„Közel két évtizede ismerem Ambrus Istvánt, aki kiváló barátom, ugyanakkor nagyszerű munkatársam is volt. Most arra vállalkozott, hogy a mártélyi polgárok bizalmát kérje és munkájával a települést szolgálja. Jó szívvel ajánlom őt a mártélyiaknak, számíthatnak rá és rám is a közös munkában!” – tette hozzá.

A lap úgy tudja, Ambrus István Lázár János miniszterségének a végéig a Miniszterelnökség alkalmazottja volt. Azt a lap forrásai nem tudták megmondani, hogy Ambrus Mártélyon lakik-e. Mindenesetre a településen vezet egy panziót.