Elbocsátották a Jobbikból Molnár Enikőt

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Molnár Enikő Jakab Péter, a Jobbikból kilépett korábbi partelnök kabinetfőnöke volt korábban. Így nem meglepő, hogy Jakab távozása után a párt immár Molnár Enikő szolgálataira sem tart a jövőben igényt. A korábbi kabinetfőnök több mint egy évtizede dolgozik a Jobbikban, ennek felét önkéntesként, második felét pedig fizetett alkalmazottként töltötte, írja a Telex.

Jakab Péter egy új párt, a Nép Pártján elindítását szervezi, így felmerül, hogy Molnár Enikő hozzá fog csatlakozni. A lap kérdésére Molnár ezt nem jelentette ki egyértelműen. Mint elmondta, a Nép Pártján még csak egy civil kezdeményezés, amit ő szívesen segítene önkéntes alapon is. Minthogy azonban szeptembertől nem lesz munkája, bejelentkezik a Munkaügyi Központba álláskeresőként.

Molnárral három hónapos szerződéseket kötött a párt, amit szeptembertől nem fognak megújítani. Bár korábban már kérdezte a pártvezetést, hogy számítanak-e a munkájára Jakab távozása után is, akkor azt a választ kapta, hogy nem tervezik elbocsátani. Nos, a tervek azóta megváltoztak. 

Címkék: Jobbik, Molnár Enikő