Elérhetetlen a fideszes Budai Gyula hivatalos Facebook-oldala

Elérhetetlen a fideszes Budai Gyula hivatalos Facebook-oldala

Budai Gyula fideszes országgyűlési képviselő (b.) a külgazdasági és külügyminisztert üdvözli

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Az olyakor indulatos stílusú posztoktól sem tartózkodó fideszes országgyűlési képviselő, Budai Gyula hivatalos Facebook-oldala elérhetetlenné vált, pedig a politikus korábban aktívan használta a közösségi oldalát. A Magyar Hang hétfőn vette észre, hogy aki Budai oldalára kattintana, azt az alábbi üzenet fogadja: „Ez az oldal nem érhető el”. Kerestük is az ügyben a Fidesz-frakció sajtóosztályát, hogy ő maga törölte-e az oldalt, esetleg valamiért azt a Facebook tette elérhetetlenné, ám érdeklődésünkre cikkünk megjelenéséig nem válaszoltak.

Budai Gyula hivatalos oldala valamiért elérhetetlenné vált. Korábban a képviselő aktív volt Facebookon

Budai az utóbbi időkben egyébként igen kemény hangvételű posztokat is írt. Karácsony Gergely főpolgármestert volt, hogy „kreténnek” nevezte, a Jobbik-elnök Jakab Pétert pedig „nagypofájú fajankónak”, illetve „igazi gyökérnek” is.

Budai egyébként volt amikor arról is értekezett, hogy Karácsony Gergely és Fekete-Győr András biztosan a Fradi ellen szurkoltak a Bajnokok Ligájának főtáblájára jutásáért vívott meccsen. Ezt később maguk az érintettek cáfolták a Magyar Hang kérdésére.

A képviselőt egyébként a 24.hu stábja hétfőn szerette volna kérdezni Demeter Szilárdnak, a Petőfi Irodalmi Múzeum főigazgatójának felháborodást okozó szavai kapcsán, mely szerint Európa Soros György gázkamrája. Budai erre szó szerint az alábbiakat mondta a többször is érdeklődő riporternek: „uram, ha azt mondtam, hogy nem válaszolok, akkor nem értitek meg? Ennyire rövidlátók vagytok, b*zdmeg?”