Elfogták a német szurkolólányokat leköpő két magyar férfit

Elfogták a német szurkolólányokat leköpő két magyar férfit

Emilia és Filippa a Bild élő adásában

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

A gyanú szerint az apa-fia páros a szerdai Európa-bajnoki mérkőzésen ütött meg és köpött le két fiatal lányt – írja honlapján a rendőrség.

Ahogy arról lapunk is beszámolt korábban: a Budapesti Rendőr-főkapitányság eljárást indított ismeretlen tettes ellen, mivel két német állampolgárságú lány tett bejelentést arról, hogy őket a szerdai Európa-bajnoki mérkőzésen két férfi megütötte és leköpte.

A két német egyetemista lány a Bild német lapnak számolt be arról, hogy kimentek a szerdai portugál-francia csoportmeccsre a budapesti Puskás Arénába. Ott magyar szurkolók nem hagyták szó nélkül, hogy a lányok szivárványos zászlót pingáltak az arcukra és a kalapjukra. Beszóltak nekik, hogy ez undorító, majd be is mutattak. A németek elmondása szerint a meccs végén vitába szálltak az őket kritizálókkal, akik közül kettő megütötte és leköpte őket. A lányok azt is nehezményezték, hogy a rendezők nem álltak ki mellettük, és a rendőrség is csak hosszas kérlelés után volt hajlandó jegyzőkönyvet felvenni.

A budapesti nyomozók négy napon belül azonosították a feltételezett elkövetőket, majd 2021. június 27-én 17 óra körül elfogták a 25 éves G. Martint és az 55 éves apját, G. Csabát. A két férfi ellen garázdaság vétség gyanúja miatt indítottak eljárást – közölték vasárnap a Police.hu hírportálon.