Elhunyt Köteles László, Komlóska volt polgármestere

Elhunyt Köteles László, Komlóska volt polgármestere

Gyertya (Fotó: Pixabay.com)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Mély megrendüléssel vettük tudomásul, hogy elhunyt Köteles László, az Új Kezdet Párt volt tagja. Emlékét kegyelettel megőrizzük! – adta hírül Facebook-oldalán a Gémesi György által fémjelzett párt.

Köteles László, Komlóska egykori polgármestere az után került az országos politika figyelme középpontjába, hogy a 2018-as országgyűlési választások során nem kapott meg a mandátumot. Ugyanis ekkor az Új Kezdet Párt színeiben indult. Amikor Gémesi György listavezetőként lemondott a parlamenti mandátumáról (mivel Gödöllő polgármesetere maradt), átadta a listán szereplő következőnek. Ezt követően Köteles bejelentette kilépését a pártból.

Később a Mindenki Magyarországa Mozgalom alapítója, és Borsod-Abaúj-Zemplén megyei koordinátora volt, illetve a megyei közgyűlés tagja. Hosszan tartó betegséget követően adta fel szervezete a küzdelmet.

Címkék: Köteles László