Elhunyt Mondok József, Izsák polgármestere

Elhunyt Mondok József, Izsák polgármestere

Mondok József (Fidesz-KDNP) polgármester beszédet mond az izsáki új általános iskola avatóünnepségén 2017. szeptember 4-én (Fotó: MTI / Ujvári Sándor)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

– Éjszaka meghalt Mondok József (1956-2020), Izsák város polgármestere. Sokan ismerték, szerették. Városépítő munkáját mindenkor becsültem. A család gyászában osztozunk a Fidesz, a KDNP és a Nemzeti Fórum tagjaival – jelentette be hivatalos közösségi oldalán Lezsák Sándor, az Országgyűlés kormánypárti alelnöke a gyászhírt.

https://www.facebook.com/lezsaksandoroldala/posts/1561451914044961?cft[0]=AZVe0mLpOvkWsgiQ7sFEQZC5YsS9DumGkDiEtm0hiapJcr6FsTC5pZjyKSRBerkp0j6dEnRqW8V6kB-1FA8F9DXpHQDKeaqIKrmgxht8B3Jp2Qb_2njKSbsRabkOqc0ruXJXCcp2pbahSm8jSlogMyi6dT_Cct3FLTpKKohO5MK_MsWpOK5qm6k2uQuempgnTK8&tn=%2CO%2CP-R

Mondok Józsefet legutóbb szeptemberben választották Izsák város polgármesterévé. A politikus annak ellenére is fölényesen tudott nyerni, hogy a Kecskeméti Járásbíróságon költségvetési csalás és más bűncselekmények miatt per volt folyamatban ellene. A politikus azt követően került korábban az országos figyelem középpontjába, hogy azzal vádolták, egy turisztikai célra kiírt pályázatot nyert a vállalkozásával, ám végül ő maga és családja költözött a 35 millió forintból felépített házba.  A politikus szerint viszont a vadászház ügye politikai lejárató kampány volt csak, mely számos valótlan állítást hozott nyilvánosságra, a „rágalmak” pedig alaptalanok voltak.

Mondok József egy december 29-ei, a vira.hu-nak adott interjúban még arról beszélt, jövőre milyen fejlesztéseket terveznek Izsákon megvalósítani.