Kovács Gergely: Be kell fedni az országot, mert fentről is jöhetnek migránsok

Kovács Gergely: Be kell fedni az országot, mert fentről is jöhetnek migránsok

A Kétfarkú Kutya Párt Békemenete október 23-án (Fotó: Magyar Hang/Dévényi István)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Stop mindenki! címmel hirdette meg az „igazi Békemenetet” a Magyar Kétfarkú Kutya Párt. „Ne üljenek fel a brüsszelita dögkeselyű álcivilek provokációjának: október 23-án délben indul a valódi Békemenet az Oktogontól végig a körúton, egészen a Széll Kálmán térig” – írták a sajtónak szóló meghívójukban. „Itt az igazi Békemenet dr. Orbán Viktor miniszterelnök úrért és mindenki más ellen. STOP MINDENKI! A menet során kíméletlenül és folyamatosan megállítjuk többek közt Brüsszelt, a nemváltó sorosista óvodásokat, Gyurcsány Ferencet, a meleglobbit és a túlsúlyos balliberális lakájmédia összes képviselőjét. Senki sem állíthat meg minket a megállításban!”

Az ígérték, lesznek molinók, szívhez és epehólyaghoz szóló beszédek, pogácsa, üdítő, VIP-kamion, de igazi politikushoz híven nem minden ígéretüket teljesítették.

A helyszínen tartózkodó tudósítóink számos mókás transzparenst láttak, mint például Stop Gyurcsány! Stop Bárki!, „Legyen minden megye Békés, ne csak egy!”, „Stop Covid! Magyar ember, magyar vírus!”, „Hosszabbítsuk meg a CSOK-ot Bicskéig!”, „Sákrevala Nojti! Holi, holi, holi!” illetve arról számoltak be, hogy osztogattak Soros-pénzt is: a tízezer forintoson az amerikai milliárdos portréja volt látható, a bankjegy sorszáma CEU-van kezdődött. 

Délelőtt 11 előtt néhány perccel a Lorem Ipsum feliratot viselő kisteherautó mögött feltűnt Baranyi Krisztina ferencvárosi polgármester is, egy gyíkfejű fiatal közelében. Közben a hangszórókból szóltak az örökké aktuális sorok, hogy „a Párttal, a néppel egy az utunk, jelszavunk munka és béke!” Utána Ákos következett az Ilyenek voltunk Bonanzás dallal.

Kovács Gergely, a párt elnöke rövid beszédét azzal indította, hogy nem sikerült megállítani az illegális bevándorlást. Ezért be kell fedni az országot, mert fentről is jöhetnek a migránsok. Az előválasztás pedig csak el akarta terelni a figyelmet a bevándorlásról.

A viccpárt vezetője még arról is szót ejtett, hogy az október 23-i nemzeti ünnepről minden magyarnak ugyanaz jut eszébe: Gyurcsány!

A menet kis késéssel, fél egykor indult el az Oktogonról a Moszkva, akarjuk mondani a Széll Kálmán tér felé.

Az 1956-os forradalom és szabadságharc kitörésének 65. évfordulóján több tömegrendezvényt is tartottak Budapesten. A programok sorozatát a Magyar Kétfarkú Kutyapárt nyitotta meg délben a maga Békemenetével.

 

Saját békemenetének eseményeit a Magyar Kétfarkú Kutya Párt élőben is közvetítette a Facebook-oldalán

A Magyar Hang hangulatvideóját ITT tekintheti meg.