Eljárás indult a Nyugatinál időseket verő biztonsági őrrel szemben

Eljárás indult a Nyugatinál időseket verő biztonsági őrrel szemben

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Garázdaság miatt indítottak eljárást a 34 éves férfi ellen, a biztonsági őr egy idős férfit megütött, egy másikat fellökött – írja a 24.hu. Az esetről, illetve az arról készült videóról még az RTL Híradó számolt be elsőként. A felvételen jól látható, amint a Nyugati pályaudvaron a jegypénztár felé vezető átjáróban a két férfi szóváltásba keveredett a pályaudvaron biztonsági őrként dolgozó J. Kálmánnal, aki először egyiküket arcon ütötte, aki emiatt a földre esett, a másikat pedig meglökte, aki ráesett földön fekvő ismerősére.

A rendőrök felkutatták a két idős férfit, hétfőn pedig előállították a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható 34 éves férfit. J. Kálmánt a nyomozók gyanúsítottként kihallgatták, vele szemben az eljárást szabadlábon hagyása mellett folytatják. A MÁV-nál elhatárolódtak a történtektől. Azt mondták: a videón látható őrök egy külsős cég munkatársai, ott vizsgálják az esetet.