Elment 25 katás a NAV-hoz, gyorsan bezárt az iroda

Elment 25 katás a NAV-hoz, gyorsan bezárt az iroda

Katás vállalkozók egy szegedi NAV-iroda előtt (Fotó: Körmendi Zoltán/Momentum)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

20-25 KATÁS vállalkozó érkezett a szegedi NAV irodához, az adóhivatal azonban 3 óra előtt nem sokkal beszüntette az ügyfélfogadást, pedig este 6-ig tartanak nyitva – számolt be róla szerda délután Körmendi Zoltán, a Momentum szegedi elnöke a Facebook-oldalán.

Hozzátette: az ajtók zárva minden ügyfél előtt, pár érdeklődő vállalkozó miatt megbénult egy hivatal. Úgy tűnik nem csak a rendőrségnél van létszámhiány.

A Magyar Kétfarkú Kutya Párt később közleményt adott ki, melyben arról írtak, hogy Momentum ifjúsági szervezetével, a TizenX-szel közösen szervezték az akciót a kata szigorítása elleni tiltakozásul. „Flashmob-jelleggel a NAV ügyfélszolgálatához vonultunk 33 emberrel, hogy hivatalos tájékoztatást kérjünk tőlük. Ettől úgy megijedtek, hogy a hivatalosan 18 óráig tartó nyitvatartás ellenére már délben bezárták az irodát. Menet közben több mint 30 ember jött volna ügyintézni, ők felháborodva mentek el, de nem miattunk, hanem a NAV miatt” – írták.

Címkék: NAV, kata