Eltévedt lőtéri golyó csapódhatott egy szolnoki strand zuhanykabinjába

Eltévedt lőtéri golyó csapódhatott egy szolnoki strand zuhanykabinjába

Töltények fegyverhez (Fotó: Pixabay)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Lőfegyverből származó, irányt tévesztett golyó repült el az egyik úszómester mellett a szolnoki Véső úton nemrég megnyitott MÁV-strandon múlt pénteken – írja a Magyar Narancs Online.

Úgy tudják, a lövedék a szomszédos MÁV-lőtérről származhatott, és a gellert kapott golyó állítólag az egyik zuhanykabint találta el. Információik szerint a golyó süvítését és becsapódását még az egyik úszómester is hallotta, de szerencsére senki sem sérült meg.

Az eltévedt golyóról szóló értesülést a Szolnoki MÁV Lövészklub társadalmi elnöke, Nagy Attila megerősítette a lapnak. Ugyanakkor hivatalos információkat nem adhatott, miután rendőrségi vizsgálat indult az ügyben. Azt viszont elmondta, hogy a történtek után haladéktalanul intézkedéseket tett a biztonság fokozása érdekében.

A Magyar Narancs kereste az ügyben a rendőrséget is, akik azt közölték, hogy a Szolnoki Rendőrkapitányság nyomozást rendelt el foglalkozás körében elkövetett gondatlan veszélyeztetés vétség gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen, ezen felül a lövészetek megtartását május 31-től határozatlan időre megtiltotta a lőtéren.