Eltüzelné a nemzeti konzultáció kérdőíveit a Momentum

Eltüzelné a nemzeti konzultáció kérdőíveit a Momentum

Orbán Viktor egy korábbi nemzeti konzultációs kérdőív kitöltése után (Fotó: Orbán Viktor Facebook-oldala)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

A Momentum a Facebookon jelentette be, hogy amennyiben a Fidesz újabb konzultációt indít, akkor a konzultációs íveket országszerte össze fogják gyűjteni és gyújtós gyanánt eljuttatják azt a rászorulóknak.

„A kormány újabb hazug és demagóg nemzeti konzultációt indít annak érdekében, hogy elfedje, mekkora szociális katasztrófába sodorták az országot” – írta közleményében az ellenzéki párt. Szerintük újabb feleslegesen elköltött milliárdokat jelent a nemzeti konzultáció, miközben egyre több ember számára napi szintű probléma, hogy be tudja fűteni az otthonát. – Ha már a kormány valós segítséget nem ad, a sok-sok papíranyag hasznosuljon a legjobban! Ezért a Momentum országszerte begyűjti majd a konzultációs íveket, amelyeket aztán eljuttatunk a rászorulóknak, hogy legalább legyen mivel begyújtani a rezsiválság idején – írták. Úgy vélik: ezzel „kihozzák a Fidesz propagandájából a maximumot”. 

Jakab Péter független országgyűlési képviselő, a Jobbik volt elnöke ennél szűkszavúbban nyilvánított hasonló véleményt a kérdésről: „Ha jön a Fidesz nemzeti konzultációja, tűzre vele!” – írta a közösségi médiában.