Emberkereskedelem miatt őrizetbe vettek két embert Szekszárdon

Emberkereskedelem miatt őrizetbe vettek két embert Szekszárdon

Rendőrautó (Fotó: Police.hu)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Emberkereskedelem és kényszermunka gyanúja miatt őrizetbe vettek két embert Szekszárdon, aki éveken át prostitúcióra kényszerített egy nőt – közölte pénteken honlapján a rendőrség.

A Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság MTI által is idézett közleménye szerint a 24 éves decsi férfi és 24 éves élettársa a kiszolgáltatott helyzetben lévő nőt 2015 és 2020 között kényszerítette arra, hogy Decsen, Baján, Szekszárdon és Szegeden pénzért szexuális kapcsolatot létesítsen férfiakkal. A sértett szerint a pénzt elvették tőle, ha pedig nem akart prostitúciós tevékenységet végezni, a férfi bántalmazta őt.

A bűncselekményekről a sértett tett feljelentést tavaly szeptemberben. A nyomozók június 16-án vették őrizetbe a két gyanúsítottat, és a férfi autójában kábítószergyanús anyagot is találtak. A rendőrség kezdeményezte a gyanúsítottak letartóztatását.