Európai Ügyészség: a Kötöttfogás felvétele után írt alá Puzsér és Dopeman

Európai Ügyészség: a Kötöttfogás felvétele után írt alá Puzsér és Dopeman

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Herczeg Zoltán az Európai Ügyészséghez való csatlakozás kikényszerítéséért indított aláírásgyűjtésre is felhasználta a Kötöttfogás szerda délutáni felvételét.

A divattervező mellett Szerető Szabolcs, Dopeman és Puzsér Róbert voltak Dévényi István vendégei. A műsort kora délután rögzítették, adásba majd este nyolckor kerül a Magyar Hang Facebook-oldalán, kilenckor pedig a Youtube-csatornán.

A felvétel után Herczeg elárulta, hogy ő is gyűjt aláírásokat az Európai Ügyészséghez való csatlakozás érdekében. Puzsér és Dopeman alá is írtak neki, Dévényi István pedig megörökítette.

Dévényi István

Spontán demokratikus percek a Kötöttfogás felvételét követően.

Herczeg Zoltán arról is beszélt, már 300 aláírásnál tart. „Civilként valamit teszek, nem csak a fotelből osztom az észt” – mondta.

Hadházy Ákos kedd reggel arról számolt be, hogy az általa indított kezdeményezés már legalább százhúszezer támogató aláírásnál jár. A célja az, hogy egymillió szignót gyűjtsön össze.

Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon.