Ezúttal húsvéti csomagot oszt egy fideszes képviselő

Ezúttal húsvéti csomagot oszt egy fideszes képviselő

A húsvéti csomag az új krumpli. Grafika: Magyar Hang / Gulyás Balázs.

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Olvasóink eljuttattak lapunkhoz egy szórólapot, amelyen a Fidesz Borsod-Abaúj-Zemplén megyei 1. számú, miskolci központú választókerületének megválasztott képviselője, Csöbör Katalin aláírásával azzal kecsegtetik a Miskolc szegénynegyedében, az Avason élő választópolgárokat, hogy az ünnep közeledtével húsvéti csomaghoz juthatnak hozzá.

A szórólapot a képviselő mint a Nő a Siker Alapítvány alapítója írta alá. Csöbör képviselő gyakran feltűnik az alapítvány rendezvényein, a szervezet kuratóriumának egyik tagja pedig nem is akárki: Mészáros Lőrinc válófélben lévő felesége, Kelemen Beatrix is részt vesz az alapítvány munkájában, amely – áttekintve a tevékenységükről szóló közösségi média-bejegyzéseket – leginkább a képviselőnő politikai hátországát biztosítja.

A szórólap. Csak avasiaknak.

A nyuszicsomagokért március 26-ig lehet jelentkezni , ám rossz hír, hogy a Magyar Hang munkatársa többször próbálkozott felhívni a megadott számot, az kicsöngött, ám senki nem vette fel. Csöbör képviselőasszonynak nagy tapasztalata van a különböző választási célú osztásokban, korábban tűzifát és ételt is osztott az Avason. Ez utóbbi alkalommal az őt reklámozó tollal kellett igazolniuk a megajándékozottaknak az átvételt.

Érthetőnek tűnik, hogy a fideszes képviselőnő miért folyamodik ilyen kampányeszközökhöz, ugyanis Csöbör Katalin 2018-ban mindössze 127 szavazattal nyert a választókerületében és jutott mandátumhoz.