Ezúttal sem engedték be a Magyar Hangot a kormányinfóra

Ezúttal sem engedték be a Magyar Hangot a kormányinfóra

Gulyás Gergely, amint úgy tesz, mintha nem hallaná, hogy hozzá beszélnek (Forrás: Magyar Hang)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Sokadik alkalommal sem engedték be a Magyar Hang munkatársát a csütörtöki kormányinfóra, Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter pedig ezúttal sem tudta mivel magyarázni a diszkriminációt. Korábban már érvelt azzal, hogy nagyobb teremre lenne szükség, miközben láthatólag voltak üresen maradt helyek. Állította már azt is, hogy úgyis másvalaki felteszi lapunk kérdéseit. Erre hivatkozva természetesen nem lehetne kizárni egy lapot a kormányülés másnapján tartott sajtótájékoztatóról.

Kollégánk ezúttal is a helyszínre érkezett, hogy személyesen érdeklődjön Gulyás Gergelynél a kizárás okairól, illetve feltegye neki kérdéseinket. A miniszter ezúttal sem vette a fáradságot arra, hogy tájékoztassa a Magyar Hang olvasóit az országot érintő jelentős ügyekről, ehelyett inkább úgy tett, mintha nem hallaná, hogy hozzá beszélnek.

 

Korábban igyekeztünk megtudni a kormányinfót tartó Orbán Viktortól is, miért nem mehet be lapunk, de akkor sem kaptunk érdemi választ. Gulyás Gergely egy alkalommal azt mondta, Kovács Zoltán felelős a sajtótermékek munkatársainak beengedéséért.

A Magyar Hang annak ellenére sem vehet részt a sajtótájékoztatókon, hogy a második legolvasottabb a közéleti-kulturális hetilapok piacán, hírportálunk pedig naponta több tízezer embert ér el.