Fabio Capello volt Orbán Viktor vendége

Fabio Capello volt Orbán Viktor vendége

A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen Orbán Viktor miniszterelnök fogadja Fabio Capello korábbi futballmenedzsert és -edzőt (b) a Karmelita kolostorban 2023. január 9-én (Fotó: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Fabio Capello korábbi futballmenedzsert és -edzőt fogadta Karmelita kolostorban hétfőn Orbán Viktor. A miniszterelnök egy fotót is megosztott közösségi oldalán a találkozóról, amelyről annyit írt, „Mester a házban!”.

Fabio Capello az 1970-es években a Juventus játékosa volt, és 32 alkalommal az olasz válogatottban is játszott, összesen 8 gólt szerzett. Edzői pályafutása 1991-ben az AC Milanban kezdődött, majd dirigált az AS Roma csapatánál és a Juventusnál is. 2008-ban kinevezték az angol válogatott szövetségi kapitányává, onnan négy évvel később távozott és 2015-ig az orosz válogatott szövetségi kapitányaként dolgozott. A Nemzeti Sport korábban azt írta róla, hogy elmondása szerint édesapjának születési helye „Imezácá”, vagyis Himesháza.

A korábbi labdarúgó és edző hétfőn este az M4 Sport-Az Év Sportolója Gálán díjat fog átadni.