Fekete-Győr András helyettesíti Márki-Zay Pétert

Fekete-Győr András helyettesíti Márki-Zay Pétert

Fekete-Győr András (Fotó: Magyar Hang/Végh László)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

– Márki-Zay Péter néhány napig karanténból dolgozik, én pedig az utcán helyettesítem őt – ezt Fekete-Győr András, a Momentum korábbi elnöke közölte a Facebookon. Egyelőre egy konkrét programot jelölt meg, péntek délelőtt ő fog Zsámbékon Szél Bernadett-tel utcafórumozni. – Gyertek, és beszélgessünk arról, hogy mit tehetünk helyben és országosan a korrupció felszámolása, a környezeti pusztítás megállítása és egy új Magyarország felépítése érdekében – írta a momentumos politikus.

Márki-Zay Péterről szerdán derült ki, hogy elkapta a koronavírust. Hajnalban érezte, hogy kicsit kapar a torka, ezért elvégzett egy tesztet, ami pozitív lett. A politikus még akkor azt írta, hogy enyhe megfázásos tünetei vannak, három oltás dolgozik a szervezetében. Minden külső programot lemondott, karanténba vonult és otthonról folytatja a munkát, „dolgozik a kormányváltáson”, később pedig egy negatív teszt birtokában újrakezdheti az országjárást.