Fekete-Győr András: minden tőlem telhetőt meg fogok tenni a következő elnök, a Momentum, és az összefogás sikeréért.

Fekete-Győr András: minden tőlem telhetőt meg fogok tenni a következő elnök, a Momentum, és az összefogás sikeréért.

Fekete-Győr András (Fotó: Magyar Hang/Végh László)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Fekete-Győr András, akit tegnap váltottak le a Momentum éléről, Facebook-posztban reagált a történtekre. Mint írja, a küldöttgyűlés nem szavazott neki bizalmat, ezért lemondott. „Ez persze nem jelenti azt, hogy a Momentum alapítójaként és egyik vezető politikusaként ne venném ki a részemet abból a munkából, ami előttünk áll: kormányváltás, rendszerváltás, korszakváltás” – tett hozzá a politikus, aki öt és fél évig vezette a pártot. Majd így folytatta: „Közösen felépítettünk a semmiből, generációs alapokon egy országos mozgalmat, egy centrista középpártot. Egy olyan pártot, ami hisz a közösségek szolidaritásában, az egyének teljesítményében, és a társadalmi békében. Aminek 21. századi programja van Magyarország számára. Ott vagyunk Baján, Cserszegtomajon, Terézvárosban, Brüsszelben. Jövő áprilistól pedig ott leszünk a magyar Országgyűlésben, és reményeim szerint ott leszünk a magyar kormányban is.”
A posztot Fekete-Győr András azzal zárta, hogy megígérte: minden tőle telhetőt meg fog tenni a következő elnök, a Momentum, és az összefogás sikeréért.