Fekete-Győr beleszállt Karácsonyba, Dobrevbe és Jakabba is Tóth Csaba miatt

Fekete-Győr beleszállt Karácsonyba, Dobrevbe és Jakabba is Tóth Csaba miatt

Fekete-Győr András bejelenti, hogy elindul a miniszterelnök-jelölti előválasztáson (Fotó: Momentum)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

– Tóth Csaba elmenekült a Partizán-vita és végtelenül tisztességes ellenfele, Hadházy Ákos elől. Amelyik ellenzéki képviselőjelölt egy másik ellenzékivel sem mer kiállni, attól semmit nem lehet várni akkor, amikor a Fidesszel kellene megküzdeni. Akkor is csak üzletelne velük – így kommentálta Fekete-Győr András, a Momentum miniszterelnök-jelöltje, hogy nemcsak, hogy Tóth nem vesz részt a hétfői megmérettetésen, de fel is jelenti a Partizán műsorát vezető Gulyás Mártont rágalmazás miatt. Míg Zuglóban Tóth Csabát támogatja az MSZP-Párbeszéd, a Jobbik és a DK, addig Hadházyt csak a Momentum.

A Momentum politikusa feltette a kérdést: „Kedves Karácsony Gergely, Dobrev Klára, Jakab Péter: még mindig megéri nektek ezzel az emberrel közösséget vállalni? Mert szerintem nincs helye az ellenzékben olyanoknak, akik a demokrácia legalapvetőbb elemét, a vitát sem vállalják”.

Bár Tóth nem megy el a hétfő esti eseményre, ettől függetlenül a Partizán jelezte, megtartják azt.